LisagoesKiwi.reismee.nl

She's got it! Oooh baby, she's got it!

IK HEB DE BAAN!!!

Laughing

Ik zal jullie vertellen hoe: maandag belde ik die man van Ballymore Stable terug, en hij zei dat hij alleen iemand voor de middag nodig had en dat hij heteerst nog met z'n manager moest overleggen, maar hij zei 'geef me je nummer en ik zal rondvragen of andere stallen nog mensen nodig hebben'. Het klonk dus niet erg positief... Maar ikmoest en zoudie baan krijgen, het is gewoon zo geweldig. Dus ik besloot niet zo snel op te geven en belde hem een uur later weer op en zei dat ik niet opdringerig wilde klinken, maar ik wilde graag met een voorstel komen. Ik zei dat ik geen ervaring had met de race-industrie (dat herhaalde hij namelijk elk gesprek, het zat hem nogal hoog geloof ik), maar dat ik er erg geinteresseerdin benen ik heel graag en snel leer en ik weet hoe je met paarden moet omgaan, de paardentaal, dat is voor elk paard gelijk, right? Dus mijn voorstel was dat ik een week proefdraai in het bedrijf zodat hij kan zien of ik de juiste persoon ben om de functie te bekleden en in het bedrijf pas en of het klikt tussen beide partijen (natuurlijk had ik van tevoren een heel script geschreven in het Engelszodat ik overtuigend en zelfverzekerd overkwam). Hij zei dat het een goed idee was en dat hij er over na zou denken en ik moest hem de volgende dag weer terugbellen. Dus de volgende morgen hing ik weer aan de telefoon volhoop en zenuwen, en hij vertelde me dat hij nog steeds niet met z'n manager had gesproken, maar dat hij iemand van een andere stal heeft gesproken die nog mensen nodig heeft. Hij gaf me zijn nummer (Lars heet de man) en zodra ik had opgehangen belde ik hem meteen op. Lars klonk ook ontzettend aardig (net als de Ballymore Stable man) en hij vertelde wat over zijn bedrijf (40 race-paarden, 8 full-time werknemers) en over de functie (werktijden en verdiensten (500 tot 600 dollar per week)). Ik had ook accomodatie nodig en hij zei dat hij wel een paar adresjes wist en zou gaan rondbellen voor mij. 'Maar je bent geinteresseerd in de baan?' vroeg hij. Wat is dat voor stomme vraag...natuurlijk! Hij zei dat ik hem morgen terug moest bellen, dus zo gezegd zo gedaan. En ja hoor, hij heeft accomodatie gevonden! Ik kan bij een meisje die ook op de stal werkt slapen. Zij is ook 18 en woont bij haar moeder en ze hebben nog een extra kamer. Gewoon perfect!!!

Ik ben zo blij! Ik ga daar dus voor de komende twee maanden werken. Vandaag ga ik er naartoe, om 16.10 vertrekt mijn bus vanuit Auckland naar Hamilton. Daar moet ik overstappen op de bus naar Matamata en daar arriveer ik om 19.30. Lars staat me daar op te wachten. I'm so excited!

Ik hou jullie op de hoogte ;).

Lovelovelovelove xxx

vicky

GEWELDIG !!!!!!!!!!!! Ik vind het echt te gek voor je, greetz Vicky

Jitske

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!

marjo

niceeeeeeeeeee,
maar is het niet: she got it? Ipv She is got it?:p

angelique

Heeeeeeeeeeeey Stardust!!!
Wat geweldig, meid :-)
Wéér een droom die uitkomt: Twee maanden onder de pannen; Twee maanden tussen de paarden; Twee maanden geld verdienen en dát nog in NZ ook!!!
Ik ben heel, HEEL blij voor je.
Kusssssssss, Angelique.

mam

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf zie sms berichtje kan je met dat meisje meerijden naar werk.....werkt zij dezelfde tijden als jij xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mel

@ mar; nee het is echt she's got it, ga het liedje maar Es' luisteren!
@ lies; gaaf man! Klinkt echt goed en best veel geld, dat krijg je hier in nl never nooit (volgens mij ook niet omgerekend in euries, niet dat dat nodig is... Koopkracht enzo) liefs..

Elise

Lisa, wat ontzettend gaaf! Ik ben destijds ook naar Matamata Racetrack geweest met een kennis en ik heb werkelijk waar staan kwijlen! Heb in Nederland op de renbaan gewerkt, maar daar is het honderdduizend keer beter!! En wat een paarden!
Superveel plezier en gefeliciteerd met je baan!
xx