Even wachten.....nog even wachten........
Heey iedereen!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke cadeautjes en de altijd handige bijdragen die ik heb gekregen op m'n afscheidsfeest. Ontzettend bedankt allemaal!
Het komt nu wel heel dichtbij, morgenvertrek iknaar Nieuw-Zeeland! M'n backpack is helemaal ingepakt en zit echt he-le-maal vol. Mijn streefgewicht voor m'n backpack was 12 kilo (20% van je lichaamsgewicht, dat was het ideaalst volgens 'ze').In werkelijkheid weegt hij 13 kilo, dus dat is welnetjes toch(tsja en dan nog m'n handbagage, die is 1,5 kilo).
En voor de mensen die zich een beetje druk maken om de aardbeving in Nieuw-Zeeland: maak je geen zorgen (of zoals de kiwi's zeggen: no worries, she'll be right). Ten eerste is het op het zuidereiland, en ik kom aan in Auckland helemaal in het noorden. En ten tweede heb ik contact met eenlieve vrouwdie daar in Christcurch woont en die zegt het volgende: 'Mischein heb je het al gehoord, we hebben net een aarde beweging geervaard dat nogal zwaar was maar dat moet je niet teveel van aantreken want z'on zwaare gebeurt hier haast nooit. Een keer in de 100 jaar dus je bent nu veilig om te komen!' Das mooi toch :).
Nou ik ga nu lekker brunchen met mam, Lia en Lonneke en daarna gaan we naar de sauna. Nog even héérlijk relaxen en genieten vanmijn laatste dag in Nederland (van het komende jaar hoor, maak je maar geen zorgen, ik kom terug! Ooit....... ;) ).
En lieve mensen, onthoud: afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel weg maar verlaat jullie niet!
Tot 'mails' in Aotearoa (zoek maar op :P)
xxx Lisa
Hoi Lisa,
Wij wensen jou een hele goede vlucht naar het verre Nieuw Zeeland en verheugen ons op jouw verhalen!
Knuffel!
Charles, Conny en Mitchell
Hoi Lisa
Goede reis en geniet van het prachtige Nieuw Zeeland.
Groet,
Tim, Lisa, Miranda en Wim
Hey Stardust,
Ik ontvang je verhaal op het moment dat je de eerste avonturen al beleefd hebt: de vliegreis naar en de landing in je droomland. Ik kijk uit naar je verhalen. Schrijf ze zo gedetailleerd mogelijk asjeplease, zodat het net is alsof ik erbij ben. Dan hoef ik namelijk niet jaloers op je te zijn! Veel liefs vanuit een druilerig Nederland.
Angelique.
I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, its rare to see a great blog like this one nowadays ekbkebbagaekcede